Mănușile din HPPE cu grad de finete impletitura 13 si nivel C rezistenta la taiere, sunt alegerea perfectă pentru cei care lucrează în industria alimentară. Aceste mănuși oferă o protecție excelentă împotriva tăieturilor, în timp ce învelișul din nitril oferă un strat de protecție foarte puternic pentru o durabilitate sporită. Cu o clasificare de calitate alimentară, aceste mănuși sunt concepute pentru a se evita orice contaminare a produselor alimentare, asigurând un mediu sigur și igienic.
Caracteristici
Rezistență la tăiere de nivel C
Aprobat pentru manipularea sigură a alimentelor
Culoarea albastră este conformă cu legislația privind siguranța alimentară
Potrivite pentru fabricile de prelucrare a alimentelor și rezistente la grăsimi, grăsimi animale și uleiuri
Strat exterior spuma nitril pentru aderenta optima in caz de umidiatte sau mediu uscat.
Grad de finete impletitura 13
Certificare CE
Pungă de vânzare cu amănuntul care ajută la prezentarea pentru vânzările cu amănuntul
Materiale
HPPE, Elastic, Spuma Nitril
Standarde:
EN ISO 21420 2020 Dexteritate 5
EN 388 : 2016 + A1: 2018 4443C
EN 407: 2020 X1XXXX
EN 13130-1:2004
Îți respectăm confidențialitatea. Nu vom partaja datele tale și nu vei primi spam. Te vei putea dezabona oricând.